Because I have loved life, I shall have no sorrow to die - Amelia Burr

maanantai 24. syyskuuta 2012

Pientä purtavaa

Elikkä tää on monen päivän mittainen päivitys, koska en oo hirveesti mitään pitkän tekstin aiheellista tehny :)

PERJANTAI:

Olin jo torstaina illalla tullu Etelä-Suomeen päin. Perjantaina sitte herraseni tahtoi olla poikien kanssa riehumassa, joten käytin sitte tilanteen hyväksi; mennä käymään Kristan ja Jerkun luona :) En ollu käyny Myyrmäessä niitten edellisessäkään asunnossa (huono ystävä?), joten päätin sitte repästö tällä kertaa ;) Asunto oli sievä, ihan kiva ja tosi iso :) Ainahan pohjaratkaisuissa olis korjattavaa, kuten myös meijän omassakin on. Mutta siis HOAS:in kämpäks toi on tosi siisti, hieno, oma saunainen, iso ja tykkäsin etenki keittiöstä, parvekkeesta ja vaatehuoneesta :) Oli kiva päästä pitkästä aikaa juoruumaan ja pitää ottaa uusiks joku päivä ;) Eli kiitos Kristalle mun perjantain seurasta ! :)


LAUANTAI:

Lauantaina napattiin sitte Linda kyytii Leppävaarasta ja lähdettiin jurnuttelemaan kohti Mustioo. Sieltä sitte matkamme jatkuikin Stigun synttäreille. Nam nam suu ja maha täyteen kakkua :) Mukavasti oli porukkaa ja oikein hyvät juhlat oltiin järjestetty :) Kiitos Kristiinalle ja Stigulle ! :)

Sitte, ku oltiin saatu vietyy Linda takasin kotiin, lähettii pakkaamaan. Nopeesti se kävi, ku eihän mulla onneks ollu koko omaisuutta mukana :) Eli kissa ja tavarat autoon sitten menoks. Eipä me illalla sitte hirveesti mitään tehtykään, möllötettii vaa TV:n edessä.

SUNNUNTAI:

Möllötettii melkee koko päivä. Samin idea oli mennä syömään ABC:lle ja me sitte toteutettiin se :) Vuohenjuustopasta oli oikein hyvää ja täyttävää :) Lisäks se paikka oli melkeen täynnä, ni ruuat kuitenki tuli alta puoleen tuntiin, et siitä oon tyytyväinen :)

Sitten käytii kaupassa; eihän sieltä nyt nii paljoo järkevää tullu, mutta mulle mieleistä. Muumipapan hattu - maljakko meille osu mukaan, ku se makso vaa 8 € ;) ja se oli mun ensimmäinen oma maljakko kotiin :) Kiitos Samille maljakosta, nyt niitä kukkia sitte odotellaan ;)

Illalla sain sellasen idean, et hei mä lähen nyt lenkille. Sen tiiän ittestäni et sellanen tunne ku on, on parempi lähtee. Myöhemmin ei sitte tuu mentyä. Yritin Samia saada mukaan, mut se valitti väsymystään. Olin sille fine, ei mulla mee kauaan. No siinä klo 23 jälkeen juokseminen ei oo mitenkää mukavaa puuhaa, varsinkaa yksin. Jätin yhen metsän välii, koska mua ei huvittanu mennä sinne. Oikasin vähä normaali matkasta, joten lähin juoksee Insinöörinkadun päähän, jotta sitte voin kääntyy siitä takasin ja juosta kotii. Kuulin jotain vihellystä ja meinasin vaihtaa isomman vaihteen silmää, mut huomasinki Samin :) Se tuliki mun seuraks, joten jatkettiin sitte vielä pidemmälle :) Kivaa oli ja sai sykkeen ylös ja oli hyvä fiilis sen jälkee, mut emmä sinne yksin olis lähteny. Katuvalot toisella puolella tietä ja sitte on ihan pimeetä metsää.. Huhhuh, jaa-a siinä kärvistelin sen matkan mitä oli, mut sitte jalka kulki katuvalojen loisteessa. Kiitos Samille lenkkiseurasta.


MAANANTAI:

Sitte vielä hieman tästä päivästä; Sami on toisessa työhaastattelussa ja mä nousin vasta. Weeny riehu aamulla ja piti mua hereillä tunnin klo 6.30-7.30 -.- se on sellanen pieni rotta :) Sitte, ku Sami lähti, se keksi juosta ympäri sänkyy ihan täysii ja muutenki riehuu ympäri kämppää. Hermot melkee meni, mut sitte se rauhottu. Tänää onki mulla sitte meno Yliopistolle ja Sami lähtee taas kohti etelää.

2 kommenttia:

  1. Aivan IHANA toi maljakko!! Mistä te tollasen löysitte? Oliko kallis? Mäki haluuuuun! :D <3
    Ja kiitti itelles perjantai-illan piristyksestä. ;) <3

    VastaaPoista
  2. Hei se oli cittaris vaa 8 € ;)) eli ei ollu kallis ;DD heti juoksee K-Citymarkettii!!

    VastaaPoista