Because I have loved life, I shall have no sorrow to die - Amelia Burr

tiistai 18. syyskuuta 2012

15.9. PIROKin kissanäyttelyt Tampereella

Pitkästä aikaa kirjottelen ja ajattelin aloittaa tällä uutisella :)

Eli oltiin lauantaina Raholan liikuntakeskuksessa PIROK:n (Pirkanmaan Rotukissayhdistys) järjestämissä kissanäyttelyissä. Weeny oli viimestä kertaa luokassa 11, 6-10 kk, ja tulos oli odotettua parempi.


Hampaiden ja kasvojen tarkastelua :)


No niin siis nousin jo puol 7 aikaa lauantaina. Puunasin kissaa ja sit kahvien voimalla lähettii ajelee Raholaan. Matkalla pienet adrenaliini tujaukset tuli, ku Weeny esitti pahoinvoinnin merkkejä, mutta ei sitte kuitenkaa mitää sen enempää.

Paikan päällä sitte kamat autosta ja eläinlääkärintarkastuksii. Suju ihan jouhevasti, vaikka katti päätti ottaa edellisistä mallia ja kiukutella hieman. Kuitenki isoimmilta murinoilta säästyttii ja ilmottautumisten kautta sisustamaan häkkiä.
Mut ei herranjestas sitä kiukuttelua. Weeny on ihan kauhee drama queen -.- Vedet ja ruuat kaadettii ympäri häkkiä ja pohjaa väänneltii. Sylissä huudettii ja rimpuiltii -.- Ei tuntunu oikee olevan se meijä päivä ja ootin kauhulla arvostelua.

Meitähän ennen oli 11 kissaa arvostelussa, joten saatiin odotella. Oltiin meijän ryhmän vikat, joten ei tarvinnu muita sitte odotella. Ja voi sitä huutoa. Valitettiin ja mau'uttiin sitte ihan koko ajan. Sain lisäks koko ajan vahtii ettei se yritä sielt tuomarinpöydältä omin avuin lähtee vipeltää. Ensin meitä verrattiin varmaa just 6 kk täyttäneesee söpöliiniin :) Sieltä tuli meille EX 1 :) Tykkäs kropasta ja kaikki oli sopusuhtasta. Sit meitä verrattiin kolliin, joka voitti sit meijä luokasta viel sitte meijät. Jäi Weenyn naamasta kiinni, ku oli kapee ja otsa littee. Mut oon kuitenki yllättyny ja ihan ilonen, että meille se EX 1 myönnettii :) Weenyki oli ihan tyytyväinen, ku kukaa ei enää venytelly tai vanutellu :''D

Ruusukkeen kanssa on hyvä poseerataYritän tässä aktivoitua taas kirjoitteluun :) Lisää on siis luvassa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti