Because I have loved life, I shall have no sorrow to die - Amelia Burr

keskiviikko 19. syyskuuta 2012

kesä minne menit?

Tänää oli niin masentava päivä, ku vettä tuli taas saavista kaataen. Kuitenki normi päivään tuli muutosta, ku sain kahvivieraan ja sitte myöhemmi kävin kaverin kanssa Lahdesjärven ABC:l kaffel :) Kävin läpi, mitä kenkiä en varmaankaa tuu käyttämää ennen ens kesää ja sydäntä riipas :/ Baarissa nykyää en jaksa käyttää korkokenkii ja enpähä mä hirveesti siellä käykää (:

No mut anyway ajattelin vähä fiilistellä ja laittaa parit kuvat niistä, et jos jollain tulee ideoita millon niitä pääsis taas käyttää :)


Nää mulla oli sillon mun omissa YO-juhlissa ja on todella ihanat jalassa :) mulla kyl turpoo jalat välillä nii paljon, et niit on sitte vaikee saada takas jalkaa, jos ne tippuu :''D Nelly toimi sillon pelastajana, ku löysin nää.Uutena vuotena oli viimeks jalassa nää :) ihanat, vaikka melko pieni pinta-ala pohjalla. Kuitenki suunnitelmissa on saada jalkaa melko nopeesti taas. Pitääpä kkäydä ostaa lisaa vaatteita, jotta sitte löytyy niihinki sopivat kledjut ;) Nellystä ovat nämäkin.


Tais olla viimeks Samin valmistujaisissa nää mulla. Valkonen on mulle vaarallinen väri ja oon sitte suojellu näitä ainaki baarilta :'D tosi hyvä kävellä ja ei ollu sillon ees kalliit H&M:ltä :)

Pitihän sitä kämpästäki ottaa kuvia hieman :) Pari kuvaa suostun näyttämää, koska muut oli melko kauheita :''D oli pakko fiilistellä hieman, ku nii ahkerasti olin siivonnut tänää :)

 Keittiöön on selkeesti jääny mun laukku pöydälle, ku tulin sisää :) Yleensä siinä ei oo mitään. Verhot löysin H&M:ltä ja olin kuolannu niitä yli puol vuotta :) sain odottaaki niitä melko pitkään ja sit mietinki, et pidänkö niitä vai en. Sain sitte päätettyä, et otan ne ja siinä ne nyt sitten on :) Ruokapöydällä on tabletit, jotka on Thaimaan Ao Nangista tuotu :)

Ja olohuoneesta sitten sen verran, et se näyttää melko kauheelta. Punanen sohva täynnä tavaraa eikä sovi toiseen yhtää. Se lähtee sitte, ku on varaa ostaa kulmasohva tohon sinisen paikalle. Pöytäliina on vain siihen asti tossa, ku saan aikaseks kunnostaa tota 50-luvun sohvapöytää :) Huomatkaa makuuhuoneen uusi päiväpeite :) IKEA tämän takana, ei kuitenkaan pysyvää sorttia tuo.

Tällästä tänään on ollu mulla :) Netissä pöyriny ja siivonnu. Oon kyllä tosi ylpee ittestäni, mut silti aina voi parantaa. Kröhöm, sohva sen näyttää :D Lisäks pitäis sisustaa tota kämppää vähän hienommaks, muttakun multa on budjetti kadonnut kokonaa. Eli parannuksia tulee sitte, ku on rahaa ja aikaa. Sohva on top 1 listalla. Ja ehkä uudet verhot olohuoneesee ja uus matto ja ja ja... Lista on pitkä, mut ehkä aikanaan sitte :)

1 kommentti:

  1. jee vihdoin sain nähdä ees vähän miltä kämppä näyttää! toihan on iso :) no parempi katsaus sitte ku tullaan kylään ;)

    VastaaPoista