Because I have loved life, I shall have no sorrow to die - Amelia Burr

tiistai 18. syyskuuta 2012

Heppailua vol. jotain

Tänään käytiin Emmin kanssa liikuttelee Ekua :) oli ihan jees päästä selkää pitkästä aikaa, vaik mua vähä häiritsiki ne muut siel kentäl. Eku tarvii nimittäin melko paljon tilaa, ku se höhlä ei oo missää maailman parhaas kunnos :D ei taivu ja on lihakset sillä jumissa pitkän loman jälkee.

No kuitenki Emmi pääs kans selkään pitkän ajan jälkee ja se oli oikeesti niiiiiiin tyytyväinen :) Ekuki meni niin nätisti ja oli melko innoissaan liikutuksesta. Saatii se jopa nostaa laukka ympyrältä, joten olin siitä sitte tosi ylpee :)

Myöhemmi vein sit Emmin yhelle tielle, jossa se sai sitte vapaasti kokeilla kuinka lujaa herra pääsee. Noh jäin itte sitte jaloilla odottelee ja pian ne tuliki sitte ravilla takasin. Oli kuulema lähteny sellasta vauhtia, et Emmi ei uskonukkaa :) onneks olin kuitenki varottanu etukätee sitte, et se saattaa olla innoissaa.

Pitkien loppukäyntien vetäminen metsäs on aika hienoo :) mäki sain liikuntaa, ku kävelin ja kaiken kaikkiaan on hyvä fiilis päivästä. Ratsastaminen on vaa nii hieno laji ja siitä tulee hyvälle tuulelle (HUOM! välillä ei kyllä tule :'''D).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti