Because I have loved life, I shall have no sorrow to die - Amelia Burr

sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Näyttelyt

Joo elikkäs tänää oli Weenyn näyttelyt (: Olin tosi hermona ja kaikkee ja nukuin ukkostenki takii tosi vähän ja herätys oli mulla 6.30. Kävin suihkussa ja herätin samin sitte 7 aikaa ja valmistelin kaiken sitte lähtöö varten (:

Paikan päällä huomattii, et oli tuttuja kanssa, ku Elina oli sen yhen kissan kanssa siellä. Se kasvattaa Eurooppalaisia kasvattajanimellä Tiikerililja. Ihana nimi!

Joo no mut anyway, sisustettii Winuskin häkki ja annettii sen hetken olla siinä tutustumassa. Tuomarinpöytä osu meillä just melkee vastapäätä, joten siitä oliki helppo seurailla missä vaiheessa mennää. Sitte kasvattaja tuli neuvomaa ja tarkistamaa vaavin, ku se oli viimeks nähny sen luovuttaessa. Tykkäs tosi paljon ja kehu sitä.

Sitte, ku piti mennä näytille, seurattii yhtä hienoo kissaa, joka oli Venäjältä asti tullu näyttelyihi. Kasvattaja totes, et onneks ei oo sun luokassa, koska muuten olis todella kova vastus. No siinähän kävi kuitenki sitte niin, et Weenyn luokassa oli se ja kissa kilpaili numerolla 68 ja meillä oli 69 x) elikkä se meni arvosteluu ennen meitä.

Ku tuli meijän vuoro, ni mun syke oli varmaa joku 150 vähintää. Jännitin kauheesti ja kissa huus siinä sylissä. Nolotti nostaa se siihe pöydälle, missä se italialainen tuomari sitä sitte katteli. Tosi paljon se sitä kehu ja kerto mitä se kaipais lisää siihen sekä miten sen kehitys on edenny hyvin. Sittehä meitä verrattiin vielä kahteen muuhun, ku valittii värin sekä luokan paras. No koska meillä oli nii hyvä vastus, se sitte nappas EX 1 (luokissa 11 ja 12 ei jaeta sertejä, joten on EX) sekä BIV eli värin paras (: no kuitenki ei se mua haitannu, koska mun piti keskittyy pitää kisu hiljaa, ku joku nainen meni liian läheltä ja Weeny alko sähisee -.- ei kyllä sitte yhtää hävettäny..

Palatakseni siihen luokka hommeliin, et Weeny on vasta siirtyny luokasta 12 (3-6kk) luokkaan 11 (6-10kk), joten ei mikää ihme, jos se Venäläinen oliki sit kehittyny pidemmälle. Vaikka se oliki Weenyy sen 11 päivää nuorempi, mut siltipä kaikki on yksilöllisiä ja kehittyy eri tahtiin.

Sitte mun piti vielä selvitellä, et ku se tuomari oli sekottanu Weenyn ja sen Venäläisen paperit, ni pyysin vaihtoo, koska mähän en tahdo sellasta valheellista tulosta. Niinpä seki vaihettii ja me saatii sitte oma EX 2- nauha (: Kaiken kaikkiaan jäi tosi hyvä maku koko hommasta ja aion ilmottaa Weenyn toisiinki, vielä ku se ehtii nuorten luokassa olla (: Liitteenä vähän Weenyn näyttelykuvia. Hattua nostetaa kuitenki myös itse kissalle, koska hän jaksoi olla rauhassa ja nukkua suurimman osan ajasta (: ja oli vasta toiset näyttelyt! hereillä ollessaa neiti joko tarkkaili ympäristöään tai sitte leikitettii sitä töyhtölelulla (:Suosittelen kaikille lämpimästi joko osallistumaan tai menemää kattomaa kissanäyttelyitä (: ! Suomen Kissaliiton suvuilta löytyy näyttelylista, josta voi sitte etsiä itseään lähimmän ja kiinnostavimman paikan ;)

2 kommenttia:

  1. Uuuu Winuski 69! ;) Mut hei onnea hyvin sujuneista näyttelyistä! :) Voi mikä ihana vauvailves tuituii<3 ;3;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hihiih, kiitos (: 15.9. sit treel taas mennää näyttää ;))

      Poista