Because I have loved life, I shall have no sorrow to die - Amelia Burr

tiistai 17. heinäkuuta 2012

asuntomessuasiaa

jooo, nyt on messuja ollu virallisesti se neljä päivää ja tuntuu kyllä jaloissa... seisot sen noin 8 h siellä ja toivotat ihmiset tervetulleeks sekä vastaat oikeesti maailman tyhmimpii kysymyksii ikinä. se selkeesti ihmisiä huolettaa, ku vessoista on messujen ajaksi tottakai poistettu ovet, ettei saranat kulu tai muutenkaa oo tiellä tai mee rikki tms... -.- hei c'moon ajatelkaa hiukka omilla aivoilla kans.

 niihin on toki ihan kiva vastata, ku kysellää mistä on laatat tullu esim. vessaa jne, mut oikeesti, onko pakko mennä sinne minne ei saa mennä? tänääki yks pariskunta stormas vaa vessaa, vaikka siitä erikseen jo monta kertaa sanoin ettei sinne saa mennä!!!!!! siinä vaiheessa meinasin oikeesti sanoo melko monta rumaa sanaa ja haistattaa paskat ja toivottaa tervemenoo sekä ulos talosta! (olis ollu ihan oikein!) mutta ihan kylmän viileesti kerroin, et niit laattoi voi lääppii ylhäällä suihkuhuoneessa ihan luvan kanssa. en kyl yhtää epäile et ne repis niit irti seinästä tms..

toinen outo buumi on, et kaikki mikä irtoo ni otetaa mukaa... hei ihan oikeesti, eiks ihmisil oo varaa muka ostaa saippuoita ja pyyhkeitä kaupasta? onhan ne hienoi, mut saaha niitä iha tavallinenki pulliainen ostaa..... ja mikä oikeuttaa varastaa messuilta, mut ei esim voi viedä kaupasta? samaha asia se periaatteessa on.

ja palatakseni niihin tyhmiin ideoihin ja kysymyksii on, että jos huoneessa on kaukoputki, ni sillä ei vissiinkää tehdä muutaku tuijoteta naapurin ikkunaa -.- kuinka pervoja voidaa olla, saanko kysyä? toinen on, että on isot ikkunat muotii ja sillee, ni niitten pesemisestä on näemmä kehkeytyny ongelma. joka toinen tyylii kysyy, et miten noi ikkunat pestää... jos ajatellaa rahan puolesta, ni ne jotka on noihin taloihin muuttamassa, ei vissiikää ajattele et niil on rahasta pulaa, et ne voi kyl kans pulittaa pesijöitä sinne.

et sellasta meillä siellä. ihan siis ahrvoin oon törmänny ilkeisii ihmisii ja monet on tosi mukavia. juttelee ja kyselee ihan hyviä juttuja. siinä oppii ittekki yhtä sun toista rakentamisesta ja sisustamisesta. henkisesti ja fyysisesti se on melko rankkaa, mut kyllä se on oikeesti ihan kivaa (: suosittelen käymää!

ainii ja vielä Weenyn näyttelyihin päivittämistä; sain vahvistuskirjeen sinne, et voin ilmottaa sen paikallaolijaks ;) jännittää!!!!! :DD kaikki Baronalle sitä kannustaa! ;) ja niihin on 12 päivää(?). Eli se Weenyn näyttelypäivä on 29.7.2012 ja alkaa sitte 9.00-9.30 (: vielä en tiiä, monelta se arvostellaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti