Because I have loved life, I shall have no sorrow to die - Amelia Burr

sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Vierailua ja raapimapuun rakennusta

KESKIVIIKKO:

Keskiviikkona Linda tuli käymään meillä. Ilta pyhitettiin pizzan tekemiselle ja leffan kattomiselle :) Oli ihan kivaa, ainoo ilonpilaaja oli Weeny, jolla oli kauhee mouruaika menossa.

Mouruaikaan lisäten se kesti onneks sen neljä päivää. Ekan kolme päivää oli pahimmat, ku huuto jatku ympäri vuorokauden ja pyllyä tarjottiin ihan liikaaki :'''D

TORSTAI:

Lähettii sit Lindan kaa aamulla bussilla kohti keskustaa. Mulla olis pitäny olla joku meikkijuttu, mut jätin sen väliin, koska Sallakaa ei saapunu paikalle. Eli oltiin keskustassa puol 12 ja piti kuluttaa aikaa sitte puol 5 asti :) Käytii pyörii ihanissa sisustuskaupoissa ja vaatekaupoissa. So much fun! Vaikka eihän mulla mukaan tarttunu mitää, koska eihän mulla ole ylimäärästä tuhlattavana. Lisäks kaffeteltii Coffee houses ja sitte lounastettii Koskikeskuksen Linkosuo-kahvilassa :)

Puol 5 aikaa mulla alko luento, jossa käsiteltii geenien ilmentymistä. Oli kiinnostavaa, kunnes piti lähtee ennen kuutta. Linda lähti siinä seittemän aikoihin ajelee takasi kotia ja mulla oli hetki aikaa kattella videoita netistä :) Samiki saapu siinä kasin maissa kotiin ja sit se haki meille mäkki ruokaa, nam ;)

ps. Weenyn hieno raapimapuu tuli ;))

PERJANTAI:

Noustiin siinä puolen päivän jälkeen ja lähettii postii. Postista noudettii Weenyn puu, koska torstaina en ollu kotona vastassa sitä. Ku se 27 kg paketti oli saatu takakonttii, suunta oli kohti IKEAa. IKEAsta tarttu mukaa toinen kirjahylly ja penkki. Lisäks sain lyhdyn ulos ja vanilja-, sekä joulusii tuoksukynttilöitä. Tuli mukava tuoksu kotii ja alan oottaa joulua iha innolla :)
IKEAsta lähettii sitte Kodin 1:see, koska mun piti saada ittelleni peili. Mulla on sellanen visio, koska haluisin sellasen lattialla olevan, jalallise peilin. Niitäpä ei ollu, joten jäin ilman peilii :/ No mut mukaa tarttu kuitenki pari julistetta, jolla saatii väriä lisää meijän valkosiin seiniin :) Ei tarvinnu hankkii taului tai maalia, mikä säästö.

Seepra-juliste olohuoneessa.

Pirteä bambu-juliste makuuhuoneessa.


Kotona odotti sitte kiva rakennusurakka. Sami alotti Weenyn puun kasaamista, joten mulla oli siinä vieressä kattelemista :) Weenyki osallistu hetken aikaa, kunnes se kyllästy odottamiseen. Puu nous melko nopeesti ja helposti. Puun jälkee vuorossa oliki sitte penkin kokoominen :) IKEAhan on kuuluisa siitä, että melkee kaikki on kasattavia.

Ohjeiden tutkintaa.

Osien etsintää.

Ensimmäinen mökki kasaantuu.

Mikä tää on?

Viimeinen kiristys :)


Siinä se on kokonaisuudessaan :)

Kissa pussissa :)LAUANTAI:

Soffalla löhöömistä ja Sami koko sen kirjahyllyn. Eipä lauantaille muuta hirveesti mahtunu paitsi kanasalaatti, joka oli toooosi hyvää. Lisäks oli kokojyvä patonkia, nam. Ja Sami teki jälkkäriks meille creme bruleeta (vai miten se oikeesti ees kirjotetaa xD).

Ei ihan yhteensopivat, mut kuitenki toimii meillä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti