Because I have loved life, I shall have no sorrow to die - Amelia Burr

keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Syksyn aikaa

Taas on se aika vuodesta, ku on märkää ja kylmä alkaa tulla. Pelastin kukat parvekkeelta sisälle ja siitähän Weeny sitte innostuki. Kuitenki meillä täällä päin on sadellu melko runsaasti, mutta tänää oli onneks se päivä jolloin aurinko paisto.

Ratsastamaan en pääse hetkeen, koska Ekulla on takajaloissa varmaankin jotain häikkää. Viimeksi selkään mennessäni ei oikeen askel herralla kulkenu ja ontumisen merkkejä anteli. Ei se kuitenkaa ihan virallisesti sitä tehny, mutta yritti kenties? :o

Tänään käytiin sitte kaverin kanssa Finlaysonin tehtaan vieressä rekrytorilla ja ei sieltä hirveesti mitään irronnu. Tungosta oli paljon ja erittäin kuuma. Hieman huonosti oli järjestetty, koska tilaa oli vähän ja liikkuminen oli melko vaikeaa. Lisäksi oli vaikeaa kuulla, mitä ständeiltä ihmisest sano, ku samassa tilassa puhuttii mikrofoniin. Jotain koulupaikoista sieltä sai, mutta melko lattean ja mitäänsanomattoman olon se jätti.

Weeny, kun isi tuli kotiin.


No kuitenkin sain idean lisäillä hieman kuvia. Tunnen itteni hulluks kissanaiseks, joka ei muusta puhu kuin kissastaan sekä lisäilee vaan siitä kuvia :D No syyllinen osaksi siihen olen. Me ollaan tässä Weenyn kanssa kahdestaan kotona melko paljon ja se koettelee hermoratoja melko hyvin. Meillä on niin erilainen rytmi ja tuntuu pahalta sitä sitten herätellä kesken unien, jotta itte sais yöllä nukkua :/

murr.

Syksyn tulon on muutenki, ku ilmasta muuten huomannu. Oon paljon väsyneempi verrattuna kesään, mutta niin laiska tekemään sen eteen yhtään sen paljon enempää. Piristystä hain kuitenki tänää H&M:ltä, ku mukaan tarttu ihanan pirteet housut:

Ne on oikeen kirkkaat ja sit niitä käyttäessä tuli ainakin hyvälle mielelle :) Oli hyvä syy käydä ostamassa, ku olin aikasemmin saanu H&M:ltä sellasen -5€ alennus-kortin. Näin ollen eipä mulla paljon rahaa oo noihin mennykää. Ehkäpä pitäis useamminki mennä ostelemaan vaatteita ? Vois samalla panostaa lisää kenties kämpän sisustamiseen? Kuka tietää.
Näitä sitte seuraavaksi ehkä saan ostettua? :) Mulla on ainaki saman tyyppinen matto, joka noihin sopii. Vaikeeta saada tällä budjetilla hirveen yhtenäistä lookkia, mutta tiiän mihin suuntaan haluun sitä viedä :))Ei kommentteja:

Lähetä kommentti