Because I have loved life, I shall have no sorrow to die - Amelia Burr

tiistai 18. joulukuuta 2012

Välikuolemasta noustaan

Taas on lagailut lagailtu ja uusi aika alkaa - hetkeksi :) Aikaisemmin koin ettei ollut melkeempä mitään kirjotettavaa sekä päivät vain sulautuivat yhteen. Noh, tällä hetkellä löytyy tekemistä ihan riittämiin, vaikka arkisia ovatkin.
Oon tällä hetkellä siis työvoimakoulutuksessa, jonka tarkoitus on kartoittaa omia mielenkiinnonkohteita sekä opiskelu vai työpaikka suuntautumista. Kouluttaja on mukava sekä ryhmänjäsenten kanssa tuun toimeen hyvin :) Kaikki on niin mukavaa :D Pari järkytyksen poikasta on kyllä matkalle sattunut (tää on siis vasta toinen viikko..) mutta oon selvinny niistä hyvin :D
Työharjoittelu paikka löytyypi melkeen, mut huomenna käväsen vielä yhessä paikassa haastattelussa :) Aikataulu on meillä kova; torstaihin mennessä tulee olla kaikilla harjoittelupaikka! Hetken sitä ihmeteltyä kuitenkin sen huomaa, että KELAn kustannus saa yritysten mielenkiinnon heräämään:) Ainaki saa kokeilla uusia työpaikkoja, sekä yritykset saa kokeilla kyseistä henkilöä työntekijänä :)
Joulun aika, kun on lähellä, niin pikku jouluthan onki jo vietetty :) Käytii viime vkl porukalla juhlimassa, mutta eihän me ikinä selvitä ilman haaveria :D Yksi lähti TAYSsiin tikkaukseen, seuranaan toinen henkilö. Muut hajaantuivat kotia päin, minä erään toisen kanssa. Kyl vitutti sen verran, ku odotettiin bussia yli tunti. Ku pääsi kotiin, ei enää haitannutkaan.
Weenyki kasvaa ihan mukavasti. Viime viikolla oltiin lääkärissä rokotuksilla ja kuulema sopivan kokoinen (myös mahastaan) oli :) Jänskätti hiukka, ku täti jotain tutkiskeli, mutta piikin otti ihan nätisti. Sitte täristiin kopassa koko kotimatka :) Tietysti viime tiistaina juhlittiin myös vaavin synttäreitä :) 1 v. ja kaikkee, se alkaa olla jo nii iso tyttö :)

Virallinen 1v kuva :)


Ekuaki oon käyny edelleen moikkaamassa ja tuntuu, et sillä on enemmän energiaa nyt :) Vähä kiukutellaan edelleen ja koetellaan toistemme hermoja, muta on sen kanssa ulkoilu ihan kivaaki :D Kuten yhtenä kertana säikäytettii yks pahaa aavistamaton koiranulkoiluttaja, ku ukkelilla oli kiire :D Pakkasista johtuen oon alkanu totuttelemaan ilman satulaa riehumiseen( myös ilman kypärää, köh xD), mut onneks askel on herralla tasainen. En kuitenkaa kehu omaa tasapainoani maasta taivaaseen, koska on monta läheltäpiti tilannetta tullu :'D

Varustus kohdallaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti